Subscribe nowjsy

Nowy paragraf

Frezery do lodów rzemieślnicza


Maszyny firmy :

DawningIce

Pasteryzatory do lodów

Pasteryzatory CreamGel 

Procesy funkcyjne :

Pasteryzator lodziarski CreamGel opatentowanym systemem emulsyfikatora doskonale ścierającego  komponenty sypkie bazy
* dwa cycle pasteryzacji do wyboru : :+ 85 ° lub +65°C 
* płynna regulacja/programowanie prędkości emulsyfikatora tnącego w poszczególnych fazach procesu pasteryzacji .

Specyfikacja :
  • wykonanie zbiornika stal nierdzewna : AISI 304
  • mieszadło o wysokiej zdolności cięcia i mieszania składników "bazy:
  • glycol - czynnik transmisji temperatury 
  • obudowa wykonanie : AISI 304
  • czytelny panel automatycznej kontroli procesów 
  • prosta procedura mycia
  • zawór spustu bazy: AISI 304 
  • funkcja automatycznego mycia zaworu spustowego bazy 
  • funkcja automatycznego poboru płynów
  • 120 -150 minuty czas całego procesu pasteryzacji 



CreamGel Pa60

  • Wydajność: min.20kg- max.60kg /proces
  • max. pojemność bazy 60L
  • Czynnik chłodzący: R404a 
  • Zasilanie: 400V/60Hz
  • Moc:  7,75 kW
  • Chłodzenie wodą
  • Waga netto: 200 Kg
  • Wymiary: 610*935*1150mm

Cena regularna netto  : 53 900 PLN,

CreamGel PA120

  • Pasteryzator do lodów: CreamGel PA120
  • Wydajność: min.30kg- max.130kg /proces
  • max. pojemność bazy 125L
  • Czynnik chłodzący: R404a 
  • Zasilanie: 400V/60Hz
  • Moc: 11,1 kW
  • Chłodzenie wodą
  • Waga netto: 280 Kg
  • Wymiary: 710*1065*1270mm

Cena regularna netto  : 67 950 PLN,

CreamGel PA180

  • Pasteryzator do lodów: CreamGel PA180
  • Wydajność: min.50kg- max.175kg /proces
  • max. pojemność bazy 188L
  • Czynnik chłodzący: R404a 
  • Zasilanie: 400V/60Hz
  • Moc: 22 kW
  • Chłodzenie wodą
  • Waga netto: 280Kg
  • Wymiary: 1300×1100×1100mm

Cena regularna netto  : 97 600 PLN,


Pasteryzatory  szwajcarskiej firmy :

Matrix 

Pasteryzatory   MATRIX 

Procesy funkcyjne :
  •  temperatury procesu : +65 lub +85°C
  •  schładzanie i przechowywanie : +4°C 
Specyfikacja :
  • wykonanie zbiornika stal nierdzewna : AISI 304
  • mieszadło o wysokiej zdolności cięcia i mieszania składników "bazy:
  • glycol - czynnik transmisji temperatury 
  • obudowa wykonanie : AISI 304
  • czytelny panel automatycznej kontroli procesów 
  • prosta procedura mycia
  • zawór spustu bazy: AISI 304 
  • funkcja automatycznego mycia zaworu spustowego bazy 
  • funkcja automatycznego poboru płynów
  • 120 -150 minuty czas całego procesu pasteryzacji 

Argos 60Q

  • Wydajność: min.20kg- max.60kg /proces
  • max. pojemność bazy 67L
  • Czynnik chłodzący: R404a 
  • Zasilanie: 400V/60Hz
  • Moc:  7,2 kW
  • Chłodzenie wodą
  • Waga netto: 186 Kg
  • Wymiary: 1030×350×950mm

Cena regularna netto  : 79 000 PLN,

CreamGel PA10

  • Pasteryzator do lodów: ARGOS 130Q
  • Wydajność: min.30kg- max.130kg /proces
  • max. pojemność bazy 139L
  • Czynnik chłodzący: R404a 
  • Zasilanie: 400V/60Hz
  • Moc: 12,3 kW
  • Chłodzenie wodą
  • Waga netto: 220 Kg
  • Wymiary: 1030×520×950mm

Cena regularna netto  : 103 000 PLN,

Argos 180Q

  • Pasteryzator do lodów: ARGOS 180Q
  • Wydajność: min.50kg- max.175kg /proces
  • max. pojemność bazy 188L
  • Czynnik chłodzący: R404a 
  • Zasilanie: 400V/60Hz
  • Moc: 15,3 kW
  • Chłodzenie wodą
  • Waga netto: 248Kg
  • Wymiary: 1030×520×950mm

Cena regularna netto  : 127 000 PLN,


Share by:
licznik